Cum dai zoom in Windows 10 - Tutorialele lui D

Vezi si

Tutoriale Windows, Android si multe altele

duminică, 16 august 2020

Cum dai zoom in Windows 10

În acest articol o să vorbesc despre o aplicație din Windows 10 cu ajutorul căreia putem să dăm zoom foarte rapid și simplu.
 
Aplicația pe care o să o folosim se numește „Magnifier” (în română = Lupă). Puteți accesa această aplicație prin mai multe metode. Puteți să porniți acest program accesând Windows Settings (puteți intra in Windows Settings din meniul de start - în partea stângă fiind butonul specific setărilor), apoi click pe Ease of Access (în română = Simplificare acces).


După ce ați intrat in meniul Ease of Access, apăsați pe Magnifier (meniul Vision din partea stângă a ecranului). Putem să pornim această unealtă care ne va permite să dăm zoom, apăsând butonul deasupra căruia scrie„Turn on Magnifier

După ce ați făcut pașii prezentați mai sus o să vi se deschidă o mică fereastră care vă dă posibilitatea să dați zoom utilizând acel plus (+). La fiecare apăsare a acelui buton nivelul de zoom va crește cu 100. Puteți să indicați cu ajutorul cursorului de la mouse zona din ecran pe care doriți să o măriți. În momentul în care doriți să reveniți la normal utilizați butonul minus (-). Cu ajutorul acestui buton o să puteți da zoom-out, utilizând același procedeu ca și la zoom-in. 

Spuneam la început că puteți să deschideți aplicația prin mai multe metode. Puteți să o deschideți cu ajutorul combinației de taste WIN și + (cu această combinație puteți să dați și zoom după ce ați deschis aplicația / WIN și - pentru zoom-out). Puteți de asemenea să închideți aplicația prin combinația de taste WIN și ESC”.

 mulțumesc pentru atenția acordată !
Dacă nu aveți răbdare să citiți sau nu ați înțeles ceva, puteți urmări videoclipul de mai jos.


❗ Pentru un confort vizual sporit, urmăriți videoclipul în modul full-screen.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici puteți să vă exprimați părerea despre acest articol. De asemenea puteți scrie întrebări despre tutorial și diverse sugestii.